AVIS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D'US

I. INFORMACIÓ GENERAL

En compliment amb el deure d'informació que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) de 11 de juliol, es faciliten a continuació les següents dades d'informació general d'aquest lloc web :

La titularitat d'aquest lloc web, https://www.hornoferval.com/tienda/es, (en endavant, lloc web) l'ostenta: Forn Ferval SL, proveïda de NIF: B-17.632.928 i inscrita en: Registre Mercantil de Girona amb les següents dades registrals: Tom 1545, foli 121, secció 8a full GI25874 Inscripció 1ª, el representant és: Mª del Pilar Valdearenas Pelegrina, i dades del qual són:

Direcció: C / Mas Florit, 13 CP 17300 Blanes (GIRONA)

Telèfon de contacte: 972 35 15 48

E-mail de contacte: info@hornoferval.com

II. ACCÉS I NAVEGACIÓ AL LLOC WEB: EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT


Forn Ferval no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat del Lloc Web, ni dels Continguts o Serveis. Forn Ferval farà tot el possible pel bon funcionament del Lloc Web, però, no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a aquest Lloc Web no fos cas ininterromput o que estigui lliure d'error.

Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari a què pugui accedir-se a través d'aquest lloc web, estigui lliure d'error o causi un dany a el sistema informàtic (programari i maquinari) de l'Usuari. En cap cas Forn Ferval serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés, navegació i l'ús del Lloc Web, incloent, però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus.

Forn Ferval tampoc es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d'aquest Lloc Web. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

III. POLÍTICA D'ENLLAÇOS

S'informa que el lloc web de Forn Ferval posa o pot posar a disposició dels Usuaris mitjans d'enllaç (com, entre d'altres, links, banners, botons), directoris i motors de cerca que permeten als Usuaris accedir a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers.

La instal·lació d'aquests enllaços, directoris i motors de cerca al lloc web té per objecte facilitar als Usuaris la recerca de i accés a la informació disponible a Internet, sense que es pugui considerar un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita dels mateixos .

Forn Ferval no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers els productes i / o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Forn Ferval en cap cas revisarà o controlarà el contingut d'altres llocs web, així com tampoc aprova, examina ni fa propis els productes i serveis, continguts, arxius i qualsevol altre material que en els referits llocs enllaçats.

Forn Ferval no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin produir per l'accés, ús, qualitat o licitud dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats per Forn Ferval i que siguin enllaçats en aquest Lloc web.

L'usuari o tercer que realitzi un hipervincle des d'una pàgina web d'un altre, diferent, lloc web a el Lloc Web de Forn Ferval haurà de saber que:

No es permet la reproducció -total o parcialment- de cap dels Continguts i / o Serveis del Lloc Web sense autorització expressa de Forn Ferval.

No es permet tampoc cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el lloc web de Forn Ferval, ni sobre els Continguts i / o Serveis d'ell mateix.

A excepció de l'hipervincle, el lloc web en què s'estableixi dit hiperenllaç no contindrà cap element, d'aquest Lloc Web, protegit com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, llevat autorització expressa de Forn Ferval.

L'establiment de l'hipervincle no implicarà l'existència de relacions entre Forn Ferval i el titular de la pàgina web des del qual es realitzi, ni el coneixement i acceptació de Forn Ferval dels continguts, serveis i / o activitats oferts en aquest lloc web, i viceversa.

IV. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Forn Ferval per si o com a part cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu i no exhaustiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relat ivos a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Forn Ferval.

L'Usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de Forn Ferval. Podrà visualitzar els elements del Lloc Web o fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal. L'Usuari, però, no podrà suprimir, alterar, o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el Lloc Web.

En cas que l'Usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts del Lloc Web suposi una violació dels drets de protecció de la propietat intel·lectual, haurà de comunicar immediatament a Forn Ferval a través de les dades de contacte de l'apartat d'INFORMACIÓ GENERAL d'aquest Avís legal i condicions generals d'ús.

V. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Forn Ferval es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessàries per a la utilització indeguda del Lloc Web i Continguts, o per l'incompliment de les presents Condicions.

La relació entre l'Usuari i Forn Ferval es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia en relació amb la interpretació i / o a l'aplicació d'aquestes Condicions les parts sotmetran els seus conflictes a la jurisdicció ordinària sotmetent-se als jutges i tribunals que corresponguin conforme a dret.

Aquest document de Avís Legal i Condicions Generals d'ús del lloc web ha estat creat mitjançant el generador de plantilla d'avís legal i condicions d'ús en línia el dia 2020.11.16.

Panel Tool

Full Width Boxed Large
No

Live Theme Editor

Clear

Those Images in folder YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Attachment
 • Position
 • Repeat
Clear
Clear

Those Images in folder YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Attachment
 • Position
 • Repeat
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear

Those Images in folder YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Attachment
 • Position
 • Repeat
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear

Those Images in folder YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Attachment
 • Position
 • Repeat
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear
Clear